U ZENICI ODRŽANA TRIBINA SBB-A BIH

'Izbori 2014 - aktivizmom mladih za bolju budućnost BiH'

Arhiva22.12.13, 18:58h

Tribina je bila edukativnog karaktera za mlade članove i simpatizere SBBBiH iz Zeničko-dobojskog kantona koji su imali priliku da iz prve ruke čuju mnoge elemente koje se odnose na političku komunikaciju i izborni proces

tribina SBB-a u Zenici

U Zenici je u prepunoj sali hotela "Dom penzionera“ održana tribina pod nazivom "Izbori 2014. - Aktivizmom mladih za bolju budućnost BiH".

Skup je otvorio predsjednik Foruma mladih SBBBiH Zeničko-dobojskog kantona, Haris Herceg, te predsjednik KO SBB ZDK, Mirsad Isaković.

Prisutnima su izlagali izabrani dužnosnici SBBBiH: Mahir Nurkanović (Skupština TK), Meldina Ugarak (Skupština ZDK), Muamer Omanović (Skupština BPK), Anel Kljako (Skupština HNK) i Mirza Ustamujić (Parlament FBiH).

Tribina je bila edukativnog karaktera za mlade članove i simpatizere SBBBiH iz Zeničko-dobojskog kantona koji su imali priliku da iz prve ruke čuju mnoge elemente koje se odnose na političku komunikaciju i izborni proces.

Predsjednik SBBBiH Fahrudin Radončić poručio je prisutnima da ovu edukaciju treba smatrati jednom vrstom političke akademije, kao i odličnom prilikom da jedni od drugih učimo, saopćeno je ove stranke.

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/av)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook