U ZATVOR!

Kikindska policija podnijela prijavu: Doveo za ženu dijete od samo 13 godina!

Arhiva22.12.13, 17:39h

Kikindska policija podnijela je prijavu protiv D. N. (25) iz Zrenjanina zbog sumnje da je obljubio dijete. On se tereti da je u oktobru zasnovao vanbračnu zajednicu s trinaestogodišnjom djevojčicom iz okoline Kikinde, a za ovaj slučaj policija je saznala od roditelja djevojčice, koji su prijavili njen nestanak

centralni zatvor sarajevo

Policija je krenula u potragu i djevojčica je nađena kod D. N., s kojim je na dobrovoljnoj osnovi zasnovala vanbračnu zajednicu.

Kikindska policija podnijela je prijavu protiv D. N. (25) iz Zrenjanina zbog sumnje da je obljubio dijete. On se tereti da je u oktobru zasnovao vanbračnu zajednicu s trinaestogodišnjom djevojčicom iz okoline Kikinde, a za ovaj slučaj policija je saznala od roditelja djevojčice, koji su prijavili njen nestanak.

- Policija je krenula u potragu i djevojčica je nađena kod D. N., s kojim je na dobrovoljnoj osnovi zasnovala vanbračnu zajednicu. Obljuba djeteta ili maloljetnice zasniva se na direktnom seksualnom kontaktu žrtve i izvršioca - rekao je izvor Kurira.

Uz podsjećanje da je K. Š. (18) iz Kikinde u aprilu ušao u vanbračnu zajednicu s petnaestogodišnjom djevojčicom iz okoline Novog Kneževca, dr Đorđe Popović, klinički psiholog Opšte bolnice u Kikindi, kazao je da je današnja omladina seks srozala na nizak nivo.

- Mladi sve ranije stupaju u seksualne odnose. Seks je odavno izmješten iz konteksta ljubavi kao cjeline i više ne predstavlja sponu između dvije osobe koje se vole. Došlo je vrijeme da se kod omladine smatra za slabost ako si u nekoga zaljubljen ili nekoga voliš - navodi dr Popović.

(Kurir/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/av)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook