VIDEO/ HEROJ U AUTOBUSU

Mladić spasio putnike od naoružanog razbojnika

Arhiva21.12.13, 21:39h

Tužiteljstvo u Seattleu objavilo je snimku nadzorne kamere iz jednog gradskog autobusa koja prikazuje dramatičan obračun putnika s nesuđenim pljačkašem

heroj u autobusuTužiteljstvo u Seattleu objavilo je snimku nadzorne kamere iz jednog gradskog autobusa koja prikazuje dramatičan obračun putnika s nesuđenim pljačkašem.

 Trevonnte Brown
(19) se vidi kako s kapuljačom na glavi i pištoljem u ruci ide od putnika do putnika i traži ih mobitele. Na snimci se vidi kako mu je jedna djevojka mobilni telefon predala, dok ostali putnici nonšalantno gledaju svoja posla, kao da se ništa ne događa.

Razbojnik zatim dolazi do mladića s naočalama koji sjedi i nešto tipka po svom mobitelu, dok istovremeno sluša glazbu. Čim je Trevonnte prema njemu uperio pištolj, mladić je neočekivano skočio, zgrabio mu pištolj te ga počeo mahnito tući.

U vozilu je nastao opći metež. Dio putnika je vrištao, neki su zvali policiju, a dio ih je priskočio u pomoć mladiću koji je pokušavao svladati razbojnika.

Policajci su stigli pet minuta kasnije te im nije preostalo druge nego svladanog Trevonntea odvesti u postaju. Protiv njega su lokalnom tužiteljstvu podnijeli prijavu, no on tvrdi da nije kriv.

Suđenje trenutno čeka u pritvoru, ali New York Times piše da bi mogao izaći i na slobodu uspije li prikupiti 350.000 američkih dolara jamčevine.

(jutarnji/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook