NAPISAN SCENARIJ

Mućke se vraćaju na male ekrane

Arhiva21.12.13, 20:02h

David Jason glumac koji je tumačio čuvenog Del Boya, potvrdio je da je dobio kopiju scenarija, ali da ga još uvijek nije pročitao jer je veoma nervozan zbog istog

del boyDavid Jason glumac koji je tumačio čuvenog Del Boya, potvrdio je da je dobio kopiju scenarija, ali da ga još uvijek nije pročitao jer je veoma nervozan zbog istog.

Nova epizoda kultne serije 'Mućke' najvjerojatnije će biti prikazana sljedeće godine, nakon što su sinovi pokojnog scenariste ovog projekta, John Sullivan , završili scenarij, koji se zasnivao na njegovoj staroj ideji.

David Jason glumac koji je tumačio čuvenog Del Boya, potvrdio je da je dobio kopiju scenarija, ali da ga još uvijek nije pročitao jer je veoma nervozan zbog istog.

'Samo sam ga pogledao i rekao bih da je odličan. Međutim moju konačnu odluku ću donijeti kada pažljivo budem pročitao cijeli rukopis bez ometanja. Ovo nije stvar koju možete tek tako uraditi,, kazao je Jason.

Nova epizoda bi trebala da bude prva emitiran epizoda nakon smrti , John Sullivan 2011. godine. Još uvijek nije poznato da li će se i ostatak ekipe ove serije priključiti Jasonu u novoj epizodi.

 

(tportal/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook