CIJENE PADAJU, PONUDA RASTE

Koliko sniženja na jednom mjestu - u Mercatoru su prazici već počeli!

Arhiva20.12.13, 14:26h

Mercator i ove godine želi svojim kupcima u pretprazničko vrijeme pokloniti pravi praznik u kupovini, akcijsku ponudu i super cijene. Najljepši poklon kupcima za završetak godine

Mercator_praznična kupovinaMercator i ove godine želi svojim kupcima u pretprazničko vrijeme pokloniti pravi praznik u kupovini, akcijsku ponudu i super cijene. Najljepši poklon kupcima za završetak godine.

Kupci mogu birati između različitih proizvoda u akciji iz koje se izdvaja priprema blagdanskih slastica - Jami smrznuta tijesta po cijenama nižim za 20 procenata. Također, u ponudi je i teletina od prednjeg za nevjerovatnih 9,60 KM za kilogram, kao i kozmetički poklon setovi sa 30-procentnim popustom.

Kupci će naći i ostale proizvode čijoj cijeni neće odoljeti, a posebno prazničnom kuponu koji mogu dobiti za kupovinu u periodu od 20 do 22 decembra u iznosu od preko 50 KM u Mercator hipermarketima. Za kupovinu od preko 30 KM u trgovinama Mercator supermarketa i marketa kupci ostvaruju 10 procentni popust za ostvarene kupovine u periodu od 23. do 27. decembra 2013. godine.

Jednaki popusti vrijede za sve kupce i u trgovinama DP Marketa.

I to nije sve, u trgovinama Intersport i Modiana aktuelni su popusti u visini od 30 procenata 22. decembr,a u periodu od 16 do 22 sata.

Da praznična kupovina donese još ušteda, svim kupcima, imaocima Mercator Pika kartice u subotu, 21. decembra, za obavljene kupovine u trgovinama Mercator i DP Marketi poklanjaju se dvojne pike.

(DEPO PORTAL/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook