VIDEO/ FATALAN UDARAC

Pogledajte kako je ljubavni trougao završio tragično: Jednim udarcem ubio supruga ljubavnice

Arhiva18.12.13, 11:48h

Incident između dvojice muškaraca završio je tragično, nakon što je jedan udario drugog šakom zbog navodne ljubavne afere, piše Daily Mail

udaracIncident između dvojice muškaraca završio je tragično, nakon što je jedan udario drugog šakom zbog navodne ljubavne afere, piše Daily Mail. Kondukter Alexander Frew (44) snimljen je kako udara Matthewa Welforda (41), nekoliko trenutaka nakon što je bio upozoren da se drži podalje žrtvine supruge, sa kojom je dva puta odsjeo u hotelu. Juče je osuđen na tri i po godine zatvora zbog ubistva iz nehata. Welford je sumnjao da je Frew imao afer sa njegovom suprugom Sarah, te ga je upozorio da se drži podalje od njih kada su se sreli u jednom klubu u Garforthu, West Yorkshire. Igravši bilijara, Welford je poručio Frewu da se drži dalje od njegove žene, da je ne gleda i da sex potraži na drugom mjestu.

Naveče su se u parku našli na ulici licem u lice, a video, koji je prikazan tokom suđenja, prikazuje Welforda kako se smije drugom muškarcu te ga zatim jednim udarcem ruši na pod. Udarivši glavom o beton, Flew je ostao bez svijesti. Iako je ubrzo došao sebi, stanje mu se pogoršalo u bolnici gdje je preminuo osam dana kasnije usljed ‘masivne povrede mozga’.

(oslobđenje.ba/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook