NA ZAHTJEV KORISNIKA

Facebook napokon uvodi oznaku 'ne sviđa mi se'

Arhiva18.12.13, 10:33h

Otkako je društvene mreže Facebook korisnici traže uvođenje oznake ‘ne sviđa mi se’. Predstavnici društvene mreže oglušili su se na sve zahtjeve, a jedino o čemu su razmišljali je uvođenje oznake 'suosjećam'. Ipak, u određenom segmentu su popustili i oznaka ‘ne sviđa mi se’ napokon je implementirana

facebook ikoneOtkako je društvene mreže Facebook korisnici traže uvođenje oznake ‘ne sviđa mi se’. Predstavnici društvene mreže oglušili su se na sve zahtjeve, a jedino o čemu su razmišljali je uvođenje oznake 'suosjećam'. Ipak, u određenom segmentu su popustili i oznaka ‘ne sviđa mi se’ napokon je implementirana.

  Ipak, ‘ne sviđa mi se’ nećete skoro vidjeti pod statusnim objavama korisnika jer je ova opcija uvedena tek u sustav poruka.

Vjerojatno znate da je kroz Facebook poruke moguće koristiti ‘naljepnice’ (stickers) kojima kroz grafički prikaz te razne ikonice možete izraziti svoje osjećaje. Naljepnice su razvrstane po ‘paketima’, a tijekom ovog tjedna osvanuo je jedan novi – onaj vezan uz samu oznaku ‘like’.

Sastoji se od ukupno 12 ikonica od kojih je i jedna ‘ne sviđa mi se’.

trgovina naljepnicama

Pakete naljepnica za Facebook poruke možete besplatno preuzeti kroz sustav Facebook poruka.

Što kažete, lajkate dislajk?

 

(tportal/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook