JASON KIDD, TRENER BROOKLYN NETSA TVRDI

Teletović je bio odličan, spremno je odgovorio na postavljeni zadatak!

Arhiva17.12.13, 08:24h

Washington Post ističe da najbolji bh. košarkaš itekako dobro zna iskoristiti šansu kada mu se ukaže, iako i ne dobija previše vremena da provede na parketu. Teletovićev ovosezonski prosjek je šest poena i 3,7 skokova za 15,3 minute provedene na parketu

Mirza Teletović nova

Bh. košarkaški reprezentativac Mirza Teletović odigrao je odličan susret protiv Detroit Pistonsa, u kojem su njegovi Brooklyn Netsi ipak izgubili sa 103:99. Kapiten Bosne i Hercegovine u ovom meču postigao je 17 poena, od čega pet  ”trojki” (šut za tri poena 5/6), te je tako oduševio i trenera Jasona Kidda, prenosi Sport.ba.

“Teletović je bio odličan, spremno je odgovorio na postavljeni zadatak i to je upravo cilj igrača kada ulaze s klupe za rezerve”, rekao je Kidd u razgovoru za  ” New York Post”.

Ovaj list ističe da najbolji bh. košarkaš itekako dobro zna iskoristiti šansu kada mu se ukaže, iako i ne dobija previše vremena da provede na parketu. Teletovićev ovosezonski prosjek je šest poena i 3,7 skokova za 15,3 minute provedene na parketu.

“Fizički i mentalno morate biti skoncentrisani i spremni kad god vas pozovu da uđete u igru”, kazao je za “Post” naš Teletović.

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/av)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook