FOTO/ SAZNAJTE ŠTA JE NAPISALA NA FACEBOOKU

Fatima Ibrišević, majka preminule Belmine koja je ujedinila BiH, očekuje djevojčicu

Arhiva16.12.13, 15:37h

Rođenje djevojčice Fatima Ibrišević očekuje na proljeće, u aprilu naredne godine

fatima ibrišević Foto: Facebook

Majka Belmine Ibrišević, bebe koja je prije nekoliko mjeseci ujedinila čitavu BiH zbog problema sa dobijanjem matičnog broja, ponovo je trudna. Rođenje djevojčice Fatima Ibrišević očekuje na proljeće, u aprilu naredne godine.

Danas se navršilo tačno dva mjeseca od smrti male Belmine, djevojčice čija je sudbina na noge digla cijelu BiH, odnosno zbog koje su počeli protesti 5. juna u Sarajevu.

Mala Belmina je preminula u bolnici u Njemačkoj gdje je bila na liječenju četiri mjeseca.

Fatima Ibrišević je ovu vijest podijelila na svome Facebook profilu napisavši: "Mnogo mi se toga izdešavalo u ovoj 2013. godini, mislila sam da je Bog zaboravio na mene. Mnogi govore 'kako je odmah mogla da zanese i drugo dijete', a niko ne zna da sam već bila u trećem mjesecu trudnoće kada je dragi Allah uzeo moju Belminu u svoje okrilje, ali mi je zauzvrat dao drugu djevojčicu koja svaki dan u meni raste i pomjera se, mnogo je jača i aktivnija nego njena seka kada je bila još uvijek u meni... Nova nada, u meni raste novi zivot....Nadam se da će mi ona priuštiti što njena seka nije stigla, osmijehe i dozive MAMA...".

fatima ibrišević

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/av)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook