JOŠ UVIJEK IM ZAVIDITE?

Problemi koje razumiju samo žene s velikim grudima

Arhiva16.12.13, 13:30h

Puno je žena kojima možda zavidimo na veličini grudi, ali ta obdarenost ima i svoje 'mračne' strane. Evo nekih uobičajenih problema s kojima se susreću žene s velikim grudima

velike grudiPuno je žena kojima možda zavidimo na veličini grudi, ali ta obdarenost ima i svoje 'mračne' strane. Evo nekih uobičajenih problema s kojima se susreću žene s velikim grudima.

Ništa od nošenja košulja


Zašto? Zato što postoji velika mogućnost da se košulja otkopča, a nije lako cijeli dan biti pod pritiskom zbog te mogućnosti.
 

Vrlo je teško pronaći sladak i lijep grudnjak
Ništa od onih seksi i čipkastih grudnjaka kakve nose Viktorijine anđelice. Za velike grudi postoje veliki grudnjaci s debelim naramenicama.

 

Muke po kupaćem kostimu


Problem je pronaći odgovarajući i lijep grudnjak, koji se ni ne vidi ispod sve te odjeće, a zamislite kako je tek s kupaćim kostimom...

Posebna oprema za vježbanje


Kad je vježbanje u pitanju, jedan sportski grudnjak nije dovoljan. Ponekad trebaju dva ili čak tri. Bilo bi jednostavnije da se grudi 'mumificiraju', barem za vrijeme vježbanja.

Seksualno na kvadrat!


Što god da žena s velikim grudima odjene, izgledat će seksualno. To je jednostavno tako bez obzira nosi li majicu, haljinu, traperice...

Haljina golih leđa ne dolazi u obzir


Sve one predivne haljine golih leđa, ženstvene, seksi, idealne za svečane prilike, ljeta... nisu namijenjene ženama s velikim grudima.

Ni s ogrlicama nije lako


Zapravo je, ali samo s onima oko vrata. Duge ogrlice nespretno padaju preko velikih grudi i još više skreću pažnju na njih.

 

(net.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook