AMERIČKI TABLOIDI O SMRTI ZVIJEZDE 'BRZIH I ŽESTOKIH'

Paul Walker je ubijen?!

Arhiva13.12.13, 17:21h

Počela je kružiti priča kako je Paul Walker možda ubijen jer se nekome nije sviđalo njegovo osnivanje humanitarne organizacije Reach Out Worldwide, namijenjene za pomoć žrtvama tsunamija, potresa i sličnih prirodnih katastrofa. Ali, to nije sve...

Paul WalkerProslavljeni glumac franšize "Brzi i žestoki" preminuo je nedavno, a američki tabloidi klikove već skupljaju na neutemeljenim tračevima.

Počela je kružiti priča kako je Paul Walker možda ubijen jer se nekome nije sviđalo njegovo osnivanje humanitarne organizacije Reach Out Worldwide, namijenjene za pomoć žrtvama tsunamija, potresa i sličnih prirodnih katastrofa.

To čak nije sve, jer neki naklapaju o tome da Walker zapravo uopće nije mrtav već je riječ o izuzetno neslanoj šali i namještenoj nesreći za potrebe snimanja novog nastavka "Brzih i žestokih", a neki su ga, poput Elvisa, i nakon smrti vidjeli na  ulicama Los Angelesa. Naravno, nijedna od ovih špekulacija zasad nije temeljena ni na kakvim čvrstim dokazima.

Podsjetimo, Paul Walker i njegov prijatelj Roger Rodas, koji je upravljao Porscheom Carrerom GT, doživjeli su automobilsku nesreću te na mjestu poginuli u zapaljenom vozilu.

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook