NOVA AKCIJA PROJEKTA '100% DOMAĆE'

Decembar u Mercator Centrima: Proizvodi Jami na poklon i uz popust!

Arhiva13.12.13, 12:59h

Mercator BH i Jami d.o.o. su dugogodišnji poslovni partneri. Kupci na policama trgovina Mercator i DP marketa svakodnevno imaju priliku kupiti neki od proizvoda iz širokog asortimana sa znakom Jami. Projekat „100% domaće“ za 2013. godinu zaokružen je akcijom „Jami – okus koji mami“ u sklopu koje je upriličen i obilazak proizvodnih pogona Jamija iz kojih dolazi široka paleta kvalitetnih proizvoda

Mercator akcija jamiMercator BH i Jami d.o.o. su dugogodišnji poslovni partneri. Kupci na policama trgovina Mercator i DP marketa svakodnevno imaju priliku kupiti neki od proizvoda iz širokog asortimana sa znakom Jami. Projekat „100% domaće“ za 2013. godinu zaokružen je akcijom „Jami – okus koji mami“ u sklopu koje je upriličen i obilazak proizvodnih pogona Jamija iz kojih dolazi široka paleta kvalitetnih proizvoda.

- Naš projekat „100% domaće“ je usmjeren prema održavanju i jačanju dobre saradnje sa stabilnim domaćim partnerima. Mercatorovo strateško opredjeljenje je poboljšanje plasmana domaćih proizvoda u maloprodajnoj mreži Mercatora BH. Zajedničke promotivne aktivnosti Mercatora i domaćih partnera ujedno obezbjeđuju ponudu kvalitetnih domaćih proizvoda po veoma atraktivnim cijenama. Nakon obilaska proizvodnih pogona Jamija još smo uvjereniji  da smo napravili dobru procjenu i odličan izbor u ranim počecima saradnje. Njihov permanentno rastući kvalitet, uvjerenja, tehnologija i kadar predstavljaju inspiraciju  za nas kada su domaći partneri u pitanju. Mercator BH će se i dalje kretati u smjeru podrške domaćim partnerima, razvoju domaće privrede i podizanju nivoa zadovoljstva, želja i potreba kupaca, izjavio je direktor društva Mercator BH d.o.o. Neven Hadžisulejmanović nakon prošlosedmičnog obilaska Jami proizvodnih pogona u Tešanju.

Direktor i vlasnik preduzeća Jami d.o.o. Feđa Selmanagić, nakon ove posjete istakao je slijedeće:

- Ostvarili smo poziciju lidera na bosansko hercegovačkom tržištu, a sa izvozom u susjednim zemljama cilj nam je da postanemo jedna od značajnijih regionalnih kompanija. Preduzeće Jami d.o.o je u julu mjesecu 2007. uspješno implementirala sistem upravljanja kvalitetom i bezbjednosti proizvoda, koji se temeljio na normama ISO 9001:2000 i HACCP principima, a u posjedu je HALAL i IFS certifikata, i samim tim svojim kupcima dajemo dodatnu garanciju na kvalitet i zdravstvenu ispravnost proizvoda. Želja nam je da zavrijedimo društveni poticaj za naš razvoj tako što ćemo u našem poslovanju poštovati državne, evropske i svjetske kodekse, zakone, propise i standarde i pratiti njihove izmjene. Svjesni smo da je realizacija naših ciljeva izvjesna ukoliko imamo oslonac i podršku sigurnih i kvalitetnih partnera, i stoga je saradnja sa Mercatorom BH izuzetno značajna,  kao i njeno njegovanje u budućnosti na obostrano zadovoljstvo.

„Jami – ukus koji mami“, akcijska ponuda u saradnji sa Jami, počinje 16.12.2013. i traje do 09.01.2014. godine, a u sklopu iste, proizvodi iz programa Jami smrznutog tijesta, će kupcima Mercatora i DP marketa biti dostupna uz popust od 20%.

Za vrijeme trajanja akcije organizovano je i nagradno druženje na FB stranici Mercatora BH - „Jami – ukus koji mami“. Pravo učešća u nagradnom druženju imaće svi sadašnji i budući članovi Mercator Facebook stranice koji podijele recept omiljenog jela za čiju pripremu su koristili Jami proizvode uz kratko obrazloženje zašto je neki od njih pravi izbor upravo za to jelo.

Tri najomiljenija recepta sa najvećim brojem like-ova, biće nagrađeni poklon paketima Jami smrznutog tijesta. Nagradno druženje počinje u ponedjeljak, 23.12., i traje do petka 27.12.2013., uz proglašenje 3 sretna dobitnika 27. decembra 2013. Informacije o detaljima i pravilima nagradnog druženja će biti dostupni na FB stranici Mercatora BH.

(DEPO PORTAL/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook