ŠTA SE NALAZI U NJEMU?

Ceca: Neću da otkrijem šta je u Arkanovom sefu, sud neka se time bavi

Arhiva13.12.13, 08:48h

Sve što se tiče mog pokojnog supruga i mene pretvara se u senzacionalizam - kratko je prokomentarisala poznata pjevačica mogući sadržaj sefova u Komercijalnoj banci

Ceca Ražnatović- Sve što se tiče mog pokojnog supruga i mene pretvara se u senzacionalizam - kratko je prokomentarisala poznata pjevačica mogući sadržaj sefova u Komercijalnoj banci.

Svetlana Ražnatović, supruga pokojnog vođe “Tigrova” Željka Ražnatovića, nije željela da govori o mogućem sadržaju dva misteriozna trezora u Komercijalnoj banci.

- Neka se sud bavi Arkanovim sefovima. Ja ne želim da se miješam u to – kaže Svetlana Ražnatović.

Viši sud u Beogradu je na ročištu koje se vodi protiv udovice Željka Ražnatovića, pjevačice Svetlane Cece Ražnatović, po tužbi Vojislava Đurkovića zbog duga od 116.063 evra, dostavio strankama izveštaj Komercijalne banke o dva Arkanova sefa.

ceca i arkan_vjenčanje  flash

Pravni zastupnik Vojislava Đurkovića zahtijeva da se sefovi otvore ne bi li se utvrdilo šta je sve Ražnatovićeva naslijedila od pokojnog supruga.

Jedini ključ, pored onog koji je ostao u banci, imao je Arkan, a ključ ili nije pronađen, ili je na sefove zaboravljeno poslije Arkanovog ubistva.

- Sve što se tiče mog pokojnog supruga i mene pretvara se u senzacionalizam – kratko je prokomentarisala Ražnatovićeva.

Zvanična informacija koju je sud dobio iz Komercijalne banke je da sefove niko nije otvarao poslije Arkanove smrti, kaže Cecin advokat Miša Petrovski.

Da bi se sef otvorio potrebno je da se zna ko su Arkanovi pravni nasljednici, a ta priča komplikovanija je nego što na prvi pogled izgleda. Ostavinski postupak, koji je započet prije više od decenije, prekinut je i kako stvari trenutno stoje neće uskoro biti nastavljen.

VEZANI TEKST: TURBO FOLK DIVA PRED SUDOM: Šta krije Arkanov sef i zna li Ceca njegovu tajnu?

 

(novosti.rs/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook