SLUČAJ KOJI JE ŠOKIRAO REGION

Adilova majka: Ana je zlo, moj sin je kulturan!

Arhiva12.12.13, 08:41h

Moje dijete je toliko kulturan, obrazovan i domaćinski vaspitan da zna za red i kada bude imao crno na bijelo sigurno će sazvati konferenciju za štampu i pokazati istinu", kaže majka i dodaje da je Ana za nju nulti faktor

džejova kćerka

Majka pjevača Adila Maksutovića, Džemila, kaže da je njen sin nevin linčovan u javnosti! Ona tvrdi da Adil nije tukao svoju ženu Anu i da će o tome pokazati dokaze, prenosi Kurir.

"Ja takve gnusne laži neću da komentarišem. Kada moje dijete od suda bude dobilo zvaničan izvještaj u kom će biti naznačeno da nisu nađene nikakve tjelesne povrede onda će se sve vidjeti. Policija je došla na uviđaj, nije zatekla Anu u krevetu, niti je ona bila pretučena", tvrdi Džemila i dodaje da Ana "nije donijela papire u kojima doslovce piše da nema tragova nasilja i da joj je ultrazvuk okej".

"Moje dijete je toliko kulturan, obrazovan i domaćinski vaspitan da zna za red i kada bude imao crno na bijelo sigurno će sazvati konferenciju za štampu i pokazati istinu", kaže majka i dodaje da je Ana za nju "nulti faktor".

Na pitanje zbog čega bi se Ana okrenula protiv svog supruga, sa kojim je dobila dijete prije dva mjeseca, odgovara.

"Kada budete, ne daj bože, imali u kući neko zlo, onda ćete sve znati, ko laže, a ko ne. Molim vas, ostavite mi dijete na miru", poručuje majka.

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/av)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook