FOTO/ ŠTA MISLITE O OVIM LJEPOTICAMA

Daleko od savršenstva: Muškarci i žene različito zamišljaju idealno žensko lice

Arhiva11.12.13, 20:35h

Ako je vjerovati istraživanju koje je na nepoznatom broju ispitanika provela stranica Escentual.com, ovako oba spola zamišljaju savršeno žensko lice

savršena ženaAko je vjerovati istraživanju koje je na nepoznatom broju ispitanika provela stranica Escentual.com, ovako oba spola zamišljaju savršeno žensko lice.

Kombinacijom najboljih dijelova različitih glumica i modela ispitanici su stvarali savršeno žensko lice, a kako to i inače biva u ovakvim situacijama, konačni rezultat ovog spajanja ne bismo mogli nazvati savršenim.

U slučaju žena, savršeni model izgleda kao mutant Katy Perry i Mile Kunis, dok u muškom slučaju imamo ženu koja pomalo podsjeća - na Soraju.

Bilo kako bilo, muškarci su izabrali Shakirinu kosu, nos Mirane Kerr, oči Mile Kunis, bradu Megan Fox, čelo Jennifer Aniston, obrve Kate Middleton, jagodične kosti i usne Angeline Jolie.

savršena žena

Žene su se pak odlučile za kosu Freide Pinto, jagodične kosti Keire Knightley, nos Blake Lively, usne Scarlett Johansson, čelo Natalie Portman, obrve Care Delevingne, oči Mile Kunis i bradu Megan Fox.

savršena žena

Svi koji su pogledali ove montaže složili su se da su žene čiji su dijelovi lica preuzeti i dalje daleko ljepše od ovih "savršenih" modela.

U svakom slučaju, konačni rezultat je daleko bolji od "savršenog monstruma" kojeg je stvorio Hollyscoop.

savršena žena

(Index.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook