TRADICIJA SE NASTAVLJA

Danas otvaranja Coca-Cola Sarajevo Holiday Marketa

Arhiva11.12.13, 08:36h

Nakon opsežnih radova na postavlci Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa sve je spremno za trenutak kada će Market po treći put svoja vrata otvoriti posjetiteljima

sarajevo holiday market2Nakon opsežnih radova na postavlci Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa sve je spremno za trenutak kada će Market po treći put svoja vrata otvoriti posjetiteljima.

Market će svečano biti otvoren danas u 17 sati paljenjem bogato ukrašene jelke visoke preko 20 metara. Tradicija paljenja centralne gradske jelke od čelnika Gradske uprave se nastavlja, pa će i ove godine prekidač na jelci pritisnuti gradonačelnik Sarajeva Ivo Komšić, uz pomoć ambasadorice Kraljevine Norveške Anne Vibeke Lilloe i šefa Misije USAID-a u BiH Davida Bartha.

Nakon što jelka bude upaljena na Happy :))) Stageu će nastupiti Đorđe Jovančić i dječiji hor škole pjevanja Basics, a u 21 sat će u Sarajevsko pivo Holiday Pubu atmosferu zagrijati Sarajevo Jazz Guerilla i Damir Nikšić.

Coca Cola Sarajevo Holiday Market zajednička je aktivnost UG Zona unaprijeđenog poslovanja - ZUP Baščaršija i Fondacije Sarajevo Navigator, nastala pod okriljem USAID - Sida Firma Projecta, u sklopu kojeg su i ZUP Baščaršija i Sarajevo Navigator koordinatori lanca vrijednosti.

Realizacija Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa ne bi bila moguća bez podrške Grada Sarajeva, koji je pokrovitelj Marketa, ali ni bez podrške Ambasade Kraljevine Norveške, koja je dala značajnu podršku realizaciji ovogodišnjeg Coca Cola Sarajevo Holiday Marketa, saopćili su organizatori.

 

(fena/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook