ŠOKANTNA ISPOVIJEST SLAVNOG GLUMCA

Ben Affleck: Ludi obožavatelj mi je htio ubiti djecu dok su bili u školi

Arhiva10.12.13, 17:58h

Glumac Ben Affleck u nedavnom intervjuu otkrio je potresnu intimnu priču. Ben je ispričao kako ga je jedan fan opsesivno pratio, a da bi se približio njemu i njegovoj djeci, pridružio se paparazzijima koji su fotkali njegove klince kad su išli iz škole

ben affleck2Glumac Ben Affleck u nedavnom intervjuu otkrio je potresnu intimnu priču. Ben je ispričao kako ga je jedan fan opsesivno pratio, a da bi se približio njemu i njegovoj djeci, pridružio se paparazzijima koji su fotkali njegove klince kad su išli iz škole.

'Pogrešno je i odvratno stalno pratiti nečiju djecu stalno pa onda uzimati njihove fotke i prodavati ih za novac. A i to djecu čini manje sigurnima. Prije su stalno fotkali naše klince dok su išli iz vrtića, a taj luđak koji je prijetio da će ubiti mene, moju ženu i pokušao doći do naše djece pojavio se u njihovoj školi, ali je na svu sreću na vrijeme uhićen', ispričao je Ben.

'Bio je među paparazzijima i oni nisu znali da je to čovjek koji nam je prijetio ubojstvom. To me jako razljutilo', rekao je.

Ben kaže i kako je njegov posao, kao ocu te djece, zaštititi ih od opasnosti. 'Tragično je to što ljudi koji vide slike naše djece u novinama misle da je to slatko, a to je zapravo jako opasno', objasnio je Affleck.

 

(jutarnji.hr/DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/dh)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook