VIDEO/ NIJE SVEJEDNO KAKO PROMOVIŠETE SVOJ PROIZVOD

Kakav na jelo, takav i na djelo: Zbog Sergeja Trifunovića ovo je najpopularnija reklama u Srbiji...

Arhiva08.12.13, 12:32h

Glumac Sergej Trifunović dobio je dvije nagrade - prva je “Ambasador Reklamoždera”, nagrada koja se dodjeljuje osobi ili kolektivu koji su svojim humanitarnim radom bili primjer društvu i za najpopularniju reklamu u prethodnoj godini

Sergej Trifunović gurmanlukČetrnaesta po redu Noć reklamoždera održana je sinoć u Centru Sava u Beogradu.  Među brojnim nagradama koje se dodjeljuju za najbolju promociju Srbije u svijetu, te za izuzetan doprinos u razvoju srpskog i regionalnog advertajzinga, uručene su i dvije nagrade poipularnom srpskom glumcu Sergeju Trifunoviću.

Prva nagrada je “Ambasador Reklamoždera”, nagrada koja se dodjeljuje osobi ili kolektivu koji su svojim humanitarnim radom bili primjer društvu i za najpopularniju reklamu u prethodnoj godini.

Primajući ovu nagradu, Trifunović je rekao:

„Samo hoću da vam kažem da se svijet mijenja od mikro ka makro. Znači, prvo mi moramo da se promijenimo“, dok je pri preuzimanju druge nagrade, kroz šalu dodao:

„Ja sam snimio nekih 40 filmova i za njih sam dobio dvije nagrade. Snimio sam jednu reklamu i za nju, evo, dobio dvije nagrade“, javlja agencija Anadolija.

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook