MODERNE POLITIČKE BH. SNAGE

Nakon šestodnevnog seminara, spremne za 'front': Ovo su nove bh. političarke...

Arhiva07.12.13, 19:41h

U Banjaluci je svečanom dodjelom certifikata završena edukacija političarki u medijskim nastupima i PR-u, pod nazivom "Savremeno komuniciranje s javnošću u cilju stvaranja modernih političkih snaga"

Nove bh. političarkeU subotu, 07. decembra, u Banjaluci, svečanom dodjelom certifikata završena je edukacija političarki u medijskim nastupima i PR-u, pod nazivom "Savremeno komuniciranje s javnošću u cilju stvaranja modernih političkih snaga", koju su organizovali Nezavisni univerzitet Banja Luka, fakultet CKM Sveučilišta Hercegovina Mostar i Pro public d.o.o., pod pokroviteljstvom Norveške ambasade u Sarajevu.

Nove bh. političarke
U toku šestodnevnog seminara, polaznice su imale priliku da se upoznaju sa osnovama komuniciranja s javnošću, nastupima na medijima, pisanjem saopštenja, organizovanjem press konferencije i drugo. Svoja znanja i iskustva polaznicama edukacije su prenijeli: prof. dr Žarko Pavić, doc. dr Saša Čekrlija, prof. dr Besim Spahić, doc. dr Milovan Milutinović, dr Natalija Petrić, doc. dr Vesna Đurić, doc. dr Gordan Radić, prof. dr Momčilo Sakan, mr Jelena Milinović, doc. dr Mladen Mirosavljević, doc. dr Radmila Čokorilo, doc. dr Nedeljko Kaiš, doc. dr Đorđe Vuković, doc. dr Ostoja Barašin, doc. dr Amila Šljivo-Grbo, prof. dr Luka Todorović, mr Ljiljana Aulić, doc. dr Ljubomir Zuber, dr Tanja Topić.

Polaznice su u toku trajanja edukacije imale i organizovane radionice sa novinarkama Vesnom Iliktarević i Brankom Kukalj, novinarima Vlatkom Vukotićem i Branimirom Đuričićem, kao i razgovor sa istaknutim političarkama, Kenelom Zuko, predsjednicom Asocijacije Fatma i članicom predsjedništva SDA i Dušankom Majkić, poslanicom u Parlamentarnoj skupštini BiH. Takođe su imale i organizovanu radionicu organizovanja konferencije za medije koju su vodili Bojan Šolaja i Radovan Kovačević.

Polaznice edukacije su nakon završetka iskazale zadovoljstvo organizacijom i programom edukacije i poželjele da se ovakav vid edukacije nastavi i dalje, i da kroz program prođe što više pripadnica političkih partija iz BiH.

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook