FOTO/ ŽESTOKA DECEMBARSKA NOĆ U SARAJEVU

Dernek vrijedan para: Dupke puna Sloga za Srđana Jevđevića i Kultur Shock...

Arhiva07.12.13, 09:21h

O fantastičnoj atmosferi i sjanom sarajevskom koncertu dovoljno svjedoče fotografije iz prepune Sloge, a kakav status ovaj bend uživa u glavnom gradu BiH potvrđuje i podatak da su gotovo sve karte za koncert bile rasprodate nekoliko dana ranije, iako je njihova cijena iznosila 15 KM

Kultur Shock u Cinemas klubu SlogaKultni bend Kultur Shock nakon novembarske turneje po Francuskoj i koncerta u Rijeci, stigao je i do Bosne i Hercegovine.

U srijedu, 4. decembra, Srđan i kompanija održali su koncert u Mostaru, a sinoć i u Sarajevu, u Cinemas klubu Sloga. 

O fantastičnoj atmosferi i sjanom sarajevskom koncertu dovoljno svjedoče fotografije iz prepune Sloge, a kakav status ovaj bend uživa u glavnom gradu BiH potvrđuje i podatak da su gotovo sve karte za koncert bile rasprodate nekoliko dana ranije, iako je njihova cijena iznosila 15 KM.

Bend Kultur Shock čini šest muzičara sa svih strana svijeta - Srđan Gino Jevđević iz BiH, Val Kiossovski iz Bugarske, Chris Stromquist iz SAD-a, Paris Hurley iz SAD-a, Guy M. Davis iz Indonezije i Amy Denio iz Michigana.

Nakon koncerata u BiH, bend odlazi u Beograd, gdje nastupa 8. decembra, a zatim u Budimpeštu u kojoj sviraju 10. decembra.

Organizator sarajevskog koncerta bio je Sarajevodisk, a ukoliko niste bili na licu mjesta, zavirite u našu fotogaleriju...

(DEPO PORTAL/BLIN MAGAZIN/aa)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook