GLAVNI KRIVCI

Orgazam je nedostižan cilj, ako pored sebe imate ovakvog partnera

Arhiva05.12.13, 21:20h

U anketi su žene odgovarale na pitanje da li su nekada bile sa muškarcem koji nije mario da li su doživjele vrhunac, čak 75 procenata njih odgovorilo je potvrdno!

par novaOrgazam kod žena vrlo često predstavlja nedostižan cilj. Ona ili osjeća previse nečega na jednom mjestu, ili malo na drugom, ili joj smeta zvuk telefona, ili misli da li će mačka da skoči na krevet i zarije kandže u njegova leđa… Da, žene mnogo misle… Zato se prečesto seks završava onog trenutka kada muškarac doživi orgazam. Ali za to žene nisu krive! Mnogi frajeri idu logikom sama je kriva, ja obavim posao, ona ništa, piše Cosmopolitan.rs.

U posljednje vrijeme sve se više čini da su muškarci dosta opušteni kada je o ovome riječ, a žene, pa recimo da dostižu onu fazu kada mogu da se poistovijete sa dobrom utakmicom, picom i pivom -  zadovolje muškarce koliko je potrebno, nakon čega mogu da utonu u san. U jednoj anketi žena su odgovarale na pitanje da li su nekada bile sa muškarcem koji nije mario da li su doživjele vrhunac, čak 75 procenata njih odgovorilo je potvrdno!

Muškarci prečesto koriste kao izgovor čak i kada im najavite da će možda potrajati. Jednostavno će da odgovore kako znaju mnoge žene koje imaju isti problem, i isto tako da se okrenu samo sebi.

I da, tako dolazimo do zaključka da su zapravo nemarni i lijeni muškarci glavni krivci malog broja orgazama kod žena. A da li ste se zapitale zašto se situacija ne mijenja kada vam toliko ne odgovara? Drage djevojke, pa ne možete da očekujete da će nešto da bude drugačije, ako vi same niste spremne da se mijenja.

Na kraju i same zaključujete da je činjenica da ćete ukoliko ste oboje umorni radije pustiti njega da doživi apsolutno zadovoljstvo i da onda spavate, nego što biste ulagale neki trud da dostignete i same isto.  Ali neosporno je da je mnogo ljepši osjećaj kada ste mu dozvolili da vas stopostotno zadovolji, a obratite pažnju i na osmijeh na njegovom licu nakon uspješno obavljenog zadatka… Malo truda i oboje ćete se osjećati mnogo bolje!

(Cosmopolitan.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook