FOTO/ OVOM PREDIVNOM STANU ZIDOVI NISU POTREBNI

Sve u jednom: Kakva idila u 44 kvadrata!

Arhiva05.12.13, 16:57h

Ovaj stan ima jednu veliku prostoriju u kojoj su smješteni dnevni boravak, kuhinja i spavaća soba. Nema zidova koji bi ih razdijelili

Ovaj stan ima jednu veliku prostoriju u kojoj su smješteni dnevni boravak, kuhinja i spavaća soba
Stanovi s takozvanim otvorenim prostorom nisu tako rijetka pojava. Zapravo, većina modernih i suvremenih domova ima tu osobinu koja uključuje spojeni dnevni boravak s kuhinjom ili trpezarijom.

U ovom slučaju, međutim, to je drugačija vrsta otvorenog prostora. Ovaj stan ima jednu veliku prostoriju u kojoj su smješteni dnevni boravak, kuhinja i spavaća soba. Nema zidova koji bi ih razdijelili.

Stan se nalazi u Švedskoj u zgradi koja datira iz 1897. godine. To je definitivno stari stan u staroj zgradi, ali kuhinja je obnovljena 2008. godine kao i većina aparata koji su se savršeno uklopili.

Što se tiče dizajna, definitivno se može zaključiti da ima karakter. Među glavnim karakteristikama su drvene grede na bijelom plafonu i kamin. Budući da je švedski stan, paleta boja je vrlo jednostavna i uglavnom se temelji na vrlo čistim tonovima kao što su bijela i crna, sa svega nekoliko šarenih sitnica. Kosi krov daje osobnost, a krovni prozori stančić čine svjetlijim i prozračnijim.

U fotogaleriji pogledajte ovaj predivan stan od samo 44 kvadrata!

(Magazin.hr, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook