NEUTJEŠNA 23-GODIŠNJAKINJA PLANIRALA VJENČANJE SA ZVIJEZDOM 'BRZIH I ŽESTOKIH'

Dugogodišnju djevojku Paula Walkera slomila glumčeva smrt

Arhiva05.12.13, 16:23h

Tragična smrt Paula Walkera nije slomila samo njegovu kćerku Meadow i prijatelje, a šokirala ljude širom svijeta, već je očajnom učinila i glumčevu djevojku, za koju rođaci kažu da je slomljena

Jasmine Pilchard-Gosnell
Tragična smrt Paula Walkera nije slomila samo njegovu kćerku Meadow i prijatelje, a šokirala ljude širom svijeta, već je očajnom učinila i glumčevu djevojku Jasmine Pilchard-Gosnell, za koju rođaci kažu da je slomljena.

Ova dvadesettrogodišnjakinja je sa Walkerom počela da se zabavlja 2006. godine, kada je imala samo 16 godina. Razlika od čak 17 godina između njih dvoje nije ih spriječila da se zaljube. Iako su imali brojne uspone i padove, Paul i Jasmin su istrajali u tome da budu zajedno.

"Ovo su užasne i neočekivane vijesti. Njena majka je uz nju", kazali su rođaci djevojke preminulog glumca.

Jasmine Pilchard-Gosnell i Paul Walker

Jasmin, inače studentkinja iz Santa Barbare, trebalo je da postane i maćeha Paulovoj kćerki, od koje je starija samo devet godina. Njih dve su se odlično slagale, te se kćerka Meadow preselila kod svog oca početkom godine, iako je cijelo djetinjstvo provela sa majkom Rebeccom McBrian.

"Paul se izuzetno radovao tome što će više vremena provoditi sa Meadow. Bio je sretniji no što možete da zamislite. Ona je bila ljubav njegovog života, i Paul je bio zaista izvanredan otac", ispričao je porodični prijatelj.

Nedavni Dan zahvalnosti Paul Walker je proveo sa svojom kćerkom i prijateljima. Nakon toga je trabalo da se vrati u Atlantu kako bi nastavio snimanje sedmog nastavka filma "Brzi i žestoki".

(Kurir-info.rs, DEPO PORTAL, BLIN MAGAZIN/md)


Depo.ba pratite putem društvenih mreža Twitter i Facebook